Menu
Rólunk

Remarkplast Compounding a.s.

Remarkplast Compounding a.s. compoundok, re-compoundok és regranulátumok forgalmazásával foglalkozó kereskedelmi társaság. Leányvállalatként az eredeti Remarkplast Slovakia s.r.o égisze alatt működő hosszú távú üzleti tapasztalatokra építünk. A beépített know-how-t, modern műszaki és technológiai hátteret, valamint alkalmazottaink professzionalizmusát felhasználva szeretnénk továbbra is az egyik vezető beszállítók kozé tartozni.

Fő célunk az, hogy egy erős márkanév alatt lefedjük a minőségi termékeket, és megfelelő értékesítési és marketing támogatást hozzunk létre jelenlegi és új ügyfeleink számára.

Éppen ezen a területen kínálunk Önnek új üzleti portfóliót. Az új termékcsalád teljes jogú alternatívává vált a számos autóipari projektben általánosan használt regranulátumok számára. A termékeket a Remarkplast új márkanéve alatt forgalmazuk.

Gondoskodunk arról, hogy a Remarkplast név, az mindig járjon egyben a minőséggel, a szakértelemmel, a progresszivitással, a segítőkészséggel és az ügyfelek általános elégedettségével.

Készek vagyunk további információkkal szolgálni cégünkről, és bármikor találkozhatunk Önnökel. Örülnénk, ha arra a következtetésre jutnának, hogy a tásaság,  amellyel megvalósítani szeretné projektjeit, az a Remarkplast Compounding a.s.

Certificate ISO 9001:2015 (PDF - 1.23 MB)
Certificate ISO 14001:2015 (PDF - 1.23 MB)